Зубна щітка Jetpik 300 Black

Артикул: #JA05-130(B)-02

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
2249.00 грн.

Доступність товару: Немає в наявності

Стан: новий

Зубна щітка Jetpik 300 Black
Торгова марка JETPIK (США)
Зміни розпочинаються вранці!
Стиль формують предмети, які оточують нас, з якими починаємо свій день. Інженери Jetpik спроектували звукову зубну щітку Jetpik JP300 як унікальну модель здорового способу догляду за ротовою порожниною, отримавши суміщення інновацій, функціоналу та естетики в одному пристрої.



Дизайн
6 кольорів: чорний, золотий, срібний, пурпурова троянда, синій, фіолетовий. Широка кольорова гама дозволить підкреслити свою індивідуальність, підібрати щітку під інтер'єр ванної кімнати, а металеве сяйво додає вишуканості та витонченості. Алюмінієвий корпус приємний на дотик і не ковзає в руці.

Ергономіка
Головка щітки виконана у вигляді краплі води зі спеціальним вигнутим наконечником і здатна дістати до всіх зубів. Корпус Jetpik JP300 у розрізі має трикутний переріз, завдяки чому зручно лежить у руці. Особлива форма корпусу не дозволить щетині торкнутися поверхні полиці, якщо ви покладете щітку горизонтально.




Рівень вологозахисту IPX7
Рівень захисту IPX7 дозволяє використовувати пристрій у вологому приміщенні та мити під струменем води.

Індукційна зарядка
Передача енергії відбувається з допомогою використання електромагнітної індукції. Щоб зарядити зубну щітку, достатньо поставити її на підставку.




Надійна фіксація насадки
Насадка Jetpik JP300 легко знімається та встановлюється на щітку, достатньо повернути її у вказаному напрямку до клацання. Даний механізм забезпечує надійну фіксацію головки до корпусу, а також за рахунок силіконової прокладки досягається щільна герметизація.

Батарея
16 годин заряджання вистачить на 30 днів використання. Ni-MH 1.2V 880 mAh – найбезпечніший тип батареї для мандрівників.




5 режимів - 1 кнопка
Управління кнопкою та світлодіодна індикація: зубна щітка Jetpik JP300 має 5 режимів очищення: сильне очищення, помірне чищення, режим для чутливих зубів, масаж ясен та відбілювання зубів.

Щетинки
У зубних щітках Jetpik JP300 використовується комбінація щетини світових виробників Pedex та DuPont для забезпечення максимального ефекту очищення. Поєднання вимітаючих та кругових коливань щетинок сприяє якісному очищенню зубів від м'якого нальоту.




Двохвилинний таймер
Американська стоматологічна асоціація для найбільш ефективного очищення рекомендує чистити зуби дві хвилини. У Jetpik JP300 передбачений проміжний сигнал кожні 15 секунд і сигнал після 2 хвилин чистки.

Пластиковий бокс
Кейс для зберігання та транспортування – компактний дизайн робить його легким у використанні вдома та у подорожах. Вам не потрібно виймати прилад з футляра для заряджання, конструкція дозволяє заряджати зубну щітку Jetpik JP300 всередині нього.

*
*
Нагору