Ваги-аналізатори OMRON VIVA (HBF-222T-EBK)

Артикул: #(HBF-222T-ЕBK)

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
5901.00 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Ваги-аналізатори OMRON VIVA (HBF-222T-EBK)
Безкоштовна доставка
Гарантія якості

*Докладніше про доставку читайте в розділі "Оплата і доставка"

Торгова марка Omron (Японія)
Тип Ваги-аналізатори
Матеріал платформи Скло
Максимальна вага 150 кг
Одиниці зважування кг/фунт
Опис Ваги для підлоги OMRON VIVA (HBF-222T-ЕBK)
Монітор тіла OMRON VIVA (HBF-222T-ЕBK)
Корпорація OMRON (Японія) протягом більш ніж 80 років є світовим лідером у виробництві робототехніки, електроніки, засобів автоматизації, що використовуються в космічній промисловості, а також медичної техніки.

Для тих, хто вирішив серйозно зайнятися своїм здоров'ям і почати вести здоровий спосіб життя, треба ретельно спланувати: правильне харчування, фізичні навантаження, відмова від шкідливих звичок.
У цьому допоможе новинка від OMRON - монітор складу тіла OMRON VIVA (HBF-222T-ЕBK), який можна синхронізувати з вашим смарт-девайсом завдяки мобільному додатку OMRON Сonnect.

Монітор складу тіла OMRON VIVA (HBF-222T-ЕBK) дозволяє контролювати процес зниження ваги та відстежувати ефективність дієт та тренувань, він призначений для вимірювання та відображення наступних параметрів складу тіла: маса тіла, вміст жиру (у відсотках), коефіцієнт вісцерального (внутрішнього) жиру, вміст скелетних м'язів (у відсотках), добовий метаболізм (у Ккал) та індекс маси тіла. Дуже важливо, щоб зниження ваги відбувалося не за рахунок м'язової маси, а за рахунок жирових відкладень в організмі. Принцип дії моніторів складу тіла OMRON заснований на метод біоелектричного імпедансу (опір). Такі тканини організму, як м'язи, кровоносні судини та кістки, містять багато води, яка є добрим провідником електрики. Жир - це тканина, яка має погану електропровідність. Для того, щоб визначити кількість жирової тканини, прилад OMRON VIVA (HBF-222T-ЕBK) пропускає через тіло надзвичайно слабкий електричний струм із частотою 50 кГц та силою менше 500 мкА. При роботі пристрою цей слабкий електричний струм не відчувається. Щоб визначити за шкалою склад тіла, прилад враховує повний електричний опір з урахуванням даних зростання, ваги, віку та статі людини та на основі отриманих даних, видає результат на дисплей. Щоб уникнути впливу руху рідини в організмі, прилад вимірює все тіло повністю. Протягом дня вода, що міститься в тілі, поступово зміщується до нижніх кінцівок. Ось чому в деяких людей увечері чи вночі набрякають ноги. Співвідношення води у верхніх і нижніх частинах тіла відрізняється вранці та ввечері, а це означає, що повний електричний опір тіла також варіює.

Монітор складу тіла OMRON VIVA (HBF-222T-EBK) має такі особливості:

Визначення індексу маси тіла за індивідуальними параметрами.
Вимірювання та графічне відображення загального відсоткового вмісту жирової тканини.
Визначення відсоткового вмісту кістякових м'язів. М'язи поділяються на два види: м'язи внутрішніх органів, наприклад серця, і скелетні м'язи, з'єднані з кістками, необхідні для руху тіла. Скелетні м'язи можна збільшити з допомогою фізичної активності. Збільшення відсоткового вмісту скелетних м'язів означає, що організм може легше витрачати енергію, отже, менш схильний до накопичення жиру.
Індексне відображення внутрішнього (вісцерального) жиру, що оточує в основному органи черевної порожнини, з метою їхнього захисту, амортизації та харчування в екстрених випадках. Але накопичення цього жиру вище за норму вже стає небезпечним для здоров'я. Надлишок вісцерального жиру може спровокувати низку серйозних захворювань.
Добовий метаболізм у Ккал – витрата енергії організмом у стані спокою без активних фізичних навантажень.
Передача даних через мобільний додаток OMRON Connect. Можливість підключення до мобільного телефону через OMRON CONNECT. OMRON Сonnect — мобільний додаток, на панелі якого відображаються результати вимірювань та історія даних у вигляді зрозумілих та інформативних графіків, які можна переглядати у будь-який час. OMRON Сonnect дає можливість з легкістю відстежувати динаміку показників.
Функція гостьового режиму (дані не зберігаються у пам'яті приладу).
Профілі для 4 користувачів.
Відображення дати та часу.
Швидкий вимір за 4 секунди.
Платформа із загартованого скла.
Великий РК-дисплей.

*
*
Нагору