Тонометр автоматичний Omron M6 Comfort (HEM-7360-Е)

Артикул: #(HEM-7360-Е)

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
5054.00 грн.

Ціна по промо-коду (тисни тут): 5003.46 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Тонометр автоматичний Omron M6 Comfort (HEM-7360-Е)
Безкоштовна доставка
Гарантія якості

*Докладніше про доставку читайте в розділі "Оплата і доставка"

Торгова марка Omron (Японія)
Гарантія 5 років
Країна реєстрації бренду Японія
Размер 22-42 см (Веерообразная манжета)
Об'єм пам'яті, вимірювань 2х100 два користувача по 100 вимірів
Визначення аритмії Так
Усереднення результатів 3-х останніх вимірах
Діапазон вимірювання пульсу, ударів у хв 40 - 199 уд. мин
Гіпертонія або «тихий вбивця» може мати приховані симптоми багато років і часто призводить до інфаркту міокарда, інсульту, ниркової недостатності та смерті, якщо не виявлено вчасно. Тому не забувайте перевіряти свій артеріальний тиск щодня, щоб бути спокійним за своє життя.

Щоб Ваше серце було здоровим, ідеальний тонометр OMRON M6 Comfort поєднав у собі новітні розробки, а саме:

- Унікальна система інтелектуального управління Intellisense -керує процесом вимірювання тиску подібно до лікаря, що є запорукою беззастережної точності.

- Функція фібриляції передсердь - визначає можливість фібриляцій передсердь з точністю до 94,2%. Це дозволить уникнути або запобігти утворенню тромбів, інфарктів та інших серцево-судинних ускладнень.

- Розумна манжета Intelli Wrap – 360° точності, забезпечує точні результати у будь-якому положенні навколо руки.

Почніть спостереження за тиском з новим, інноваційним та надійним автоматичним тонометром OMRON M6 Comfort та забезпечте комфорт для всієї родини.

Автоматичний тонометр із манжетою на плече OMRON M6 Comfort має такі особливості:

- Технологія інтелектуального управління Intellisense керує процесом вимірювання подібно до лікаря, враховуючи індивідуальні особливості кожного користувача, що дозволяє провести вимірювання максимально комфортно і швидко. Прилад вимірює артеріальний тиск двічі під час одного виміру (коли повітря накачується в манжету і коли виходить з неї), що є запорукою беззастережної точності навіть при порушеннях ритму серця (аритмії).

- Індикатор аритмії. Якщо під час вимірювання виявлено нерегулярність серцебиття, але результат є достовірним, він виводиться на екран разом з індикатором аритмії.

- Індикатор серцебиття.

- Вимірювання у режимі фібриляції передсердь (ФП). У режимі ФП автоматично виконуються 3 послідовні вимірювання з 30-секундним інтервалом, після чого відображається середнє значення. У разі ймовірності ФП відображається "Індикатор фібриляції передсердь".

Індикатор фібриляції передсердь (ФП) визначає ймовірність фібриляцій передсердь з точністю до 94,2% (з чутливістю 95,5% і специфічністю 93,8%), як це продемонстровано в дослідженні з одним відведенням ЕКГ як контрольний вимір.

Фібриляція передсердь (ФП) - хаотичні серцеві скорочення або нерегулярне серцебиття (аритмія), які здатні викликати утворення тромбів, порушення мозкового кровотоку, серцеву недостатність та інші серцево-судинні ускладнення.

Функція індикатора фібриляції передсердь визначає ймовірність ФП тільки при триразовому вимірі.

- Індикатор підвищеного тиску. З'являється, якщо систолічний артеріальний тиск становить 135 мм рт. ст. і вище та/або діастолічний АТ становить 85 мм рт. ст. і вище.

- Індикатор руху. Для отримання коректного результату вимірювання необхідно перебувати в стані спокою і не здійснювати будь-яких рухів. Даний індикатор чутливий до рухів під час вимірювання і за наявності сигналізує про те, що вимір слід повторити, для отримання більш точного результату.

- Пам'ять на 100 вимірів з реєстрацією дати та часу на двох користувачів + гостьовий режим. Екран поділено на дві частини. Права частина екрана показує показники, отримані після виміру. Ліва частина екрана показує показники попереднього виміру.

У ході останніх досліджень було виявлено, що кожна третя людина у світі, вимірює тиск, робить помилку при накладенні манжети і як наслідок отримує некоректний результат. OMRON усунув цю проблему. У новій унікальній манжеті Intelli Wrap 360° точності чутлива зона розташована по всьому колу манжети, що дозволяє проводити вимірювання незалежно від місця її накладання на плечі.

Нова унікальна манжета Intelli Wrap – це:

• велика площа виміру (360 градусів) – немає «сліпої зони» для виміру, вимір проводиться по всій поверхні плеча. Камера охоплює всю руку, це дозволяє виміряти з високою точністю, навіть якщо ви наклали манжету так, що маркування артерії не повністю збігається з місцем розташування артерії.

• щільний каркас манжети дозволяє легко накласти її одним рухом і виключає дискомфорт від здавлювання руки під час вимірювання.

• завдяки універсальному розміру манжета підходить користувачам різної комплекції із охопленням руки від 22 до 42 см.

- Функція усереднення 3 вимірювань за останні 10 хвилин. Рівень артеріального тиску ніколи не буває однаковим. Для отримання об'єктивної величини артеріального тиску лікарі рекомендують брати середнє значення 3-х послідовних вимірювань, проведених з інтервалом у 2-3 хвилини. Сучасні моделі тонометрів OMRON мають автоматичну функцію розрахунку середнього значення тиску та пульсу на підставі результатів 3-х останніх вимірювань за 10 хвилин.

- Індикатор правильної фіксації манжети. Тонометр забезпечений індикатором правильної фіксації манжети у вигляді зрозумілої користувачеві графіки.
Рейтинг::
Антон 21.02.2020 00:00
До Львова за добу доїхав. Прилад тонометр автоматичний Omron M6 Comfort дуже гарний! Давно такий шукав. Знижку зробили. Дякую!

*
*
Нагору