Автоматичний тонометр на зап'ястя Omron RS3 Intelli IT (HEM-6161T-E)

Артикул: #(HEM-6161T-E)

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
2850.00 грн.

Ціна по промо-коду (тисни тут): 2821.50 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Автоматичний тонометр на зап'ястя Omron RS3 Intelli IT (HEM-6161T-E)
Торгова марка Omron (Японія)
Гарантія 5 років*
Країна реєстрації бренду Японія*
Діапазон вимірювання пульсу, ударів у хв 40 - 180 уд. мин
Розмір манжети Зап'ястя 13,5-21,5
Omron HEM-6161T-E RS3 Intelli IT Монітор артеріального тиску на зап'ясті з підтримкою Bluetooth

Інтелектуальний монітор артеріального тиску на зап'ясті OMRON RS3 Intelli IT підключений, портативний та точний для всіх розмірів тіла.

Надягніть RS3 Intelli IT, підніміть зап'ястя до рівня серця і отримайте результат за лічені секунди. Ваше читання автоматично перейде до програми OMRON connect, яка допоможе вам розібратися у всьому цьому. З легкістю спостерігайте та стежте за своїм прогресом з часом, коли ви почнете контролювати здоров'я свого серця.

Не пропустіть читання, тому що ви перебуваєте в дорозі. RS3 Intelli IT поставляється із зручним чохлом для перенесення, а компактний розмір означає, що ви можете взяти його із собою.

особливості:

Клінічно перевірений автоматичний монітор артеріального тиску на зап'ясті - чудова альтернатива для тих, хто вважає манжету на моніторі артеріального тиску на плечі занадто маленькою чи незручною.
Зручна посадка за допомогою однієї манжети розміром від зап'ястя (13,5 – 21,5 см), яка підходить для всіх розмірів тіла.
Технологія Intellisense забезпечує більш зручний та швидкий вимір за рахунок усунення непотрібного перекачування манжети.
Почніть контролювати здоров'я свого серця. Легко переглядайте, зберігайте та відстежуйте результати вимірювань з часом, підключившись через Bluetooth за допомогою програми OMRON connect.
Невеликий пристрій «все в одному», який постачається в комплекті з чохлом для перенесення, щоб ви могли відстежувати свій артеріальний тиск у домі або в дорозі.

*
*
Нагору