Тонометр автоматичний Microlife BP A200 AFIB

Артикул: #BP A200 AFIB

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
1961.00 грн.

Ціна по промо-коду (тисни тут): 1941.39 грн.

Доступність товару: Немає в наявності

Стан: новий

Тонометр автоматичний Microlife BP A200 AFIB
Торгова марка Microlife (Швейцарія)
Гарантія 5 років
Країна реєстрації бренду Швейцарія
Об'єм пам'яті, вимірювань 200 вимірів
Можливість підключення адаптера Так
Сумочка для зберігання В комплекті
Діапазон вимірювання пульсу, ударів у хв 40 - 180 уд. мин
Діапазон вимірювання тиску, мм рт ст 20-280 мм рт. ст.
Опис Автоматичний тонометр BP A 200 AFIB Microlife
Автоматичний тонометр BP A200 AFIB ТМ Microlife (Швейцарія) дозволяє в домашніх умовах виявити небезпечні стани здоров'я людини, які можуть спричинити інсульт або інфаркт.

Опис

Ця модель відноситься до надсучасної інноваційної розробки швейцарської компанії Microlife. Крім звичайних і вже традиційних функцій - вимірювання артеріального тиску (систолічний + діастолічний), частоти пульсу, показника точного часу та рівня заряду батареї, тонометр діагностує зі 100% точністю миготливу аритмію та гіпертонію, які часто є причиною інсульту та інфаркту.

Унікальні якості тонометра BP A200 AFIB

• AFIB-технологія. - цифрова діагностика, що дозволяє на ранній стадії виявити та попередити миготливу аритмію та гіпертонію.
• МАМ-технологія - пристрій автоматично знімає три значення, виводить середній показник, що підвищує точність вимірювань до 98%
• Підключення до комп'ютера, смартфона. Тонометр можна підключити через USB-порт – це дозволяє зберігати всі дані обстеження на власному комп'ютері.

Переваги автоматичного тонометра BP A200 AFIB

• Автоматична модель. Ця модель надзвичайно проста у використанні. Для вимірювання тиску достатньо самостійно зафіксувати манжету на плечі та натиснути 1 кнопку. Решту зробить електроніка.
• Універсальна конусоподібна манжета. Розмір манжети регулюється та розрахований на обхват руки від 22 до 42см. Це дозволяє використовувати тонометр підліткам та дорослим з будь-якою статурою. Деталь має жорстку основу та особливий дизайн. Конусоподібна форма дозволяє манжеті щільно прилягати по всій поверхні плеча, тим самим забезпечується рівномірне стискання артерії, що значно збільшує точність показань.
• Великий екран. Монохромний чотирирядковий РК-дисплей відображає всі показники вимірювання великим, чітким шрифтом. Інформація зчитується легко та доступно для людей із ослабленим зором.
• Величезна пам'ять. Електронний пристрій зберігає показники останніх 200 вимірювань, які завжди доступні для перегляду, передачі на особистий ПК або видалення.
• Якісний та довговічний. Швейцарський завод виробник використовує високоякісні матеріали у своєму виробництві: манжета виготовлена із зносостійкого нейлону, внутрішня камера виконана із надміцної гуми та розрахована на більш ніж 10 00 вимірювань. Фірма надає 5 років гарантії на обладнання, 2 роки на манжету. В усіх великих містах України існують сервісні центри технічного обслуговування ТМ Microlife.
• Укомплектований адаптером. Тонометр може працювати за допомогою акумуляторів або від мережі, що перезаряджаються, це дозволяє значно економити на його експлуатації.
• Зручна сумка-чохол для зберігання. Застібається на блискавку. У ній компактно складаються всі комплектуючі тонометра, що зручно для транспортування приладу.

*
*
Нагору