Тонометр автоматичний AND UA-777AC

Артикул: #UA-777AC

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
1629.00 грн.

Доступність товару: Немає в наявності

Стан: новий

Тонометр автоматичний AND UA-777AC
Торгова марка AND (Япония)
Країна реєстрації бренду Япония
Усереднення результатів Есть
Сумочка для зберігання Есть
Діапазон вимірювання пульсу, ударів у хв 40 - 199 уд. мин
Автоматичне відключення Есть
Діапазон вимірювання тиску, мм рт ст 40 - 250 мм рт. ст.
Автоматичний тонометр AND UA-777 AC – простий в експлуатації пристрій вимірювання артеріального тиску. Зручний та точний прилад із стандартним набором функцій. Найпопулярніший тонометр у лінійці японського виробника.
Великий дисплей
Тонометр АНД UA-777 AC оснащений великим трирядковим екраном.
Безболісна манжета
Прилад укомплектований манжетою SLIM FIT циліндричної форми об'ємом 22-32 см. Манжета повторює форму передпліччя користувачів з нормальною статурою і не стискає руку під час процедури. Можливе підключення великої манжети 32-45 см (придбано окремо).
Інтелектуальна технологія
Завдяки інтелектуальній системі Intellitronics, манжета накачується до певного рівня залежно від індивідуальних особливостей пацієнта. Вимір проходить з комфортом.
Індикатори
Тонометр AND оснащений необхідними для точного виміру індикаторами. Індикатор нерегулярного серцевого ритму виявляє ознаки аритмії. Індикатори положення манжети та руху сигналізують про те, що пацієнт зафіксував манжету неправильно або рухався під час вимірювання.
Кольорова шкала ВООЗ
Завдяки кольоровій шкалі ВООЗ, що нанесена на дисплей, користувач може оцінити результати вимірювання без звернення до лікаря. Шкала поділена на кольорові області, кожна з яких відповідає рівню артеріального тиску.
Русифікований
Тонометр UA-777 AC простий та зрозумілий на інтелектуальному рівні. Прилад русифікований, вся інформація відображається на дисплеї російською мовою.
Об'ємна пам'ять та розрахунок середнього значення
Тонометр AND UA-777 AC має пам'ять на 90 осередків і вміє розраховувати середнє значення за кількома проведеними процедурами.
Економічний
Прилад працює від 4 елементів живлення або від мережевого адаптера. Одного комплекту батарей вистачить для проведення 400 процедур.
Компактний дизайн
Тонометр має стильний дизайн і компактні розміри. Прилад важить лише 300 г, а для транспортування передбачений кейс.

*
*
Нагору