Окуляри захисні BactoSfera TITAN MAX

Артикул: #4820174380502

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
74.00 грн.

Доступність товару: Немає в наявності

Стан: новий

Окуляри захисні BactoSfera TITAN MAX
Торгова марка BactoSfera (Україна)
Опис Окуляри захисні TITAN MAX Bactosfera
Окуляри захисні Titan Max торгової марки Bactosfera - це необхідний захисний прилад здатний захистити очі від шкідливого опромінення. Окуляри не пропускають ультрафіолетові промені, що випромінюються кварцовими та бактерицидними лампами.



Властивості захисних окулярів «Titan Max» ТМ Bactosfera
Близький контакт очей з ультрафіолетовими випромінювачами може завдати хворобливих травм, що вимагають тривалого відновлення. Окуляри захисні Titan Max створюють огороджувальний щит, що блокує ультрафіолетові (УФ) промені.

Лаконічна форма забезпечує щільне прилягання окулярів до обличчя. Окуляри обладнані бічними щитками (шорами), що додатково оберігають очі від проникнення УФ променів. Спеціальні лінзи утримують шкідливе випромінювання, зберігаючи здоров'я очам.

Окуляри захищають усі оболонки очного яблука (рогівку, сітківку тощо) не допускаючи опіків та втрати зору.

Завдяки очам людина сприймає до 90% всієї інформації. Турбота про очі сприяє продуктивному і барвистому життю. Окуляри захисні Titan Max допоможуть надовго зберегти хороший зір і світлий погляд на навколишній світ.



Для кого призначені захисні окуляри «Titan Max» ТМ Bactosfera
· Людям взаємодіючим з випромінюючими ультрафіолетом електроприладами.
· Людям стежать за здоров'ям очей.
· Для хворих, що проходять кварцову терапію.
· Чоловікам та жінкам, які відвідують солярії.



Користь від використання захисних окулярів «Titan Max» ТМ Bactosfera
· Очі захищені від опіків та інших травм.
· Збереження гарного зору.
· Органи зору надійно захищені від контакту з УФ-променями.


Унікальні якості захисних окулярів «Titan Max» ТМ Bactosfera
Спеціалізовані лінзи. Лінзи захисних окулярів складаються з особливого матеріалу, який блокує ультрафіолетове випромінювання та не завдає шкоди очам. Темне скло забезпечує комфорт у період контакту з УФ приладами. При цьому картинка не спотворюється. Людина бачить об'єкт у 100% натуральному відображенні.

Зручна форма. Випукла форма окулярів забезпечує вільний рух верхньої повіки. Зручна кругла оправа утримує захисні лінзи. Сприяє комфортному приляганню окулярів до шкіри. Повністю захищаючи очі, не пропускаючи УФ променів та дрібних травмуючих частинок.

Бічний захист. В окулярах передбачені бічні щітки. Вони забезпечують повну ізоляцію очей зовнішніх подразників, зокрема. механічного характеру



Переваги захисних окулярів «Titan Max» ТМ Bactosfera
Надійна фіксація. Пружна та міцна стрічка надійно фіксує захисні окуляри на очах. Вона оберігає користувача від зісковзування окулярів у період взаємодії з опромінюючими та іншими травмонебезпечними приладами.
Гарний дизайн. Незвичайний дизайн окулярів створює футуристичний образ. Лаконічна форма дозволяє власнику добре і впевнено виглядати у різноманітних місцях.
Практичність. Малогабаритні та легкі захисні окуляри зручно переносити та брати у відрядження. Вони збережуть зору будь-де земної кулі, застосовні більшість робочих процесів.

*
*
Нагору