Опромінювач бактерицидний побутовий BactoSfera SUN POWER

Артикул: #4820174323103

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
2008.87 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Опромінювач бактерицидний побутовий BactoSfera SUN POWER
Торгова марка BactoSfera (Україна)
Опис Опромінювач бактерицидний побутовий (тубус-кварц) SUN POWER BactoSfera
Відмінно зарекомендувала себе, і вже встигла отримати безліч захоплених відгуків, лампа SUN POWER, що презентується тут, бактерицидного типу, від виробника Bacto Sfera. Саме вона допоможе швидко зцілитися, позбутися різних проблем, шляхом прогріву різних ділянок тіла, а також горла, вух, носа.

Кожен власник цього ефективного пристрою зможе заощадити значні суми на дорогих кварцуваннях та процедурах ЛОР-характеру. Ще один важливий момент - це економія власних сил і часу, відсутність необхідності відвідувати постійно спеціальні медустанови для проходження вищезгаданих процедур.

Детальний опис моделі СОНЯШКО Power

СОНЯШКО Power – це опромінювач побутовий бактерицидний, застосовувати його можна сміливо як для лікування, так і для УФС опромінення профілактичного типу. Використовувати лампу дозволяється не лише вдома, а й у санаторіях, поліклініках, лікарнях. У дитячій практиці цей досить потужний опромінювач застосовувати категорично заборонено, по суті, опромінення такою лампою рекомендується лише людям старше 16 років.

Потужність представленої лампи – 9, працює вона в діапазоні від 100 до 280 нм. Завдяки унікальній конструкції лампи використовувати її можна по-різному, залежно від цілей та потреб:
• підібравши тубус, що підходить по зрізу і діаметру, зручно буде кварцювати горло, вуха або ніс;
• збільшити площу впливу, обробляючи шкірні покриви локально, можна за допомогою передньої, висувної заслінки;
• є можливість змінювати нахил корпусу, за рахунок цього застосування лампи стає справою простою та зручною;
• завдяки помірній вазі, компактності, міцності та надійності підставки представлену лампу-опромінювач легко переносити, куди потрібно, з кімнати до кімнати.

За допомогою даного опромінювача можна успішно лікувати різні хвороби: артрити, запалення дихальних органів, астму, виразки, рани гнійні, мастити, запалення бешихи, різні травми, риніти, пневмонії, проблеми дерматологічні.

Особливості застосування опромінювача СОНЯШКО Power

Обробляти з її допомогою можна ЛОР-органи, і навіть окремі зони тіла. Перед використанням лампи слід уважно ознайомитися з інструкцією, що додається, а також отримати рекомендації лікаря.

В комплект входять: сам опромінювач, тубус з косим розрізом (60 градусів), тубуси з розрізами, діаметром 5 і 15 мм, заслінка для них, захисні окуляри, детальна інструкція, гарантійний талон, упаковка.

Змінні тубуси з різними діаметрами та зрізами. Зручні для кварцювання порожнин вуха, горла та носа.

Комплектація

Лампа SUN POWER
тубус зі зрізом Ø 5 мм
тубус зі зрізом Ø 15 мм
тубус із косим зрізом 60°
заслінка для тубусів
окуляри для захисту очей від УФС-випромінювання
інструкція

Гарантійний термін – 5 років

*
*
Нагору