Інгалятор компресорний OMRON NE-C900 (NE- C900-E)

Артикул: #(NE- C900-E)

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
7392.00 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Інгалятор компресорний OMRON NE-C900 (NE- C900-E)
Безкоштовна доставка
Гарантія якості

*Докладніше про доставку читайте в розділі "Оплата і доставка"

Торгова марка Omron (Японія)
Загубник,насадка для носа,взрослая маска,5 фильтр.
Швидкість розпилення, мл/хв 0,4
Об'єм ємності для медикаментів, мл 2-7 мл
Комплектація дитячою маскою Так
Залишковий обсяг ліків 0,7мл
Респірабельна фракція 75%
Компресорний інгалятор Omron NE C900
Світовий бренд Omron, який відомий своїми приладами медичного призначення, розробив компресорний інгалятор Omron NE C900 для лікування респіраторних патологій у пацієнтів будь-якого віку. Прилад стане оптимальною заміною таблеткам, сиропам і уколам і підійде навіть для лікування немовлят.

Головною перевагою пристрою є: простота, компактність, зручність та економія. У небулайзері все продумано таким чином, щоб лікувальний розчин перетворювався на дрібнодисперсний завис і досягав навіть найглибші відділи респіраторної системи, з мінімальною витратою ліків. Для цього передбачено особливу технологію віртуальних клапанів, відому як V.V.T. Суть полягає в регулюванні подачі ліків при вдиху та видиху користувача. Аерозоль подається тільки при вдиху, а з видихом він потрапляє назад у камеру, конденсується в ній, після чого повертається у дихальні відділи. Це забезпечує респірабельну фракцію до 72%, що у рази збільшує ефективність терапії та економію ліків.

Додаткові властивості та характеристики
Пристрій для інгаляційних терапій Омрон NE C900 підійде будь-якому пацієнтові та допоможе впоратися навіть з пневмонією та нападами астми. Оптимальний розмір мікрочастинок дозволяє досягти альвеолу, а швидкість розпилення частинок становить 0,4 мл/хв, що гарантує швидку доставку лікарського складу. Крім того, модель має такі відмінні характеристики:

можливість безперервної роботи протягом години
довга повітроводна трубка
компактні розміри, що дозволяють брати прилад із собою
керування однією кнопкою
ручка для перенесення апарату
можливість працювати від мережі чи від адаптера
Тому небулайзер стане вигідним придбанням для здоров'я сім'ї та подарує тривалу та продуктивну службу, позбавивши проблем кашлю, болю в горлі, нападів задишки. Як і будь-який інший компресорний пристрій, прилад сумісний із широким спектром препаратів, включаючи гормони та антибіотики.

Для догляду за інгалятором достатньо стежити за чистотою корпусу та масок, обробляючи їх розчином перекису чи спирту. Також необхідно змінювати фільтри та не використовувати масляні чи трав'яні розчини, щоб не зіпсувати пристрій.

*
*
Нагору