Інгалятор компресорний OMRON NE-C101 ESSENTIAL (NE-C101-E)

Артикул: #(NE-C101-E)

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
1259.00 грн.

Ціна по промо-коду (тисни тут): 1221.23 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Інгалятор компресорний OMRON NE-C101 ESSENTIAL (NE-C101-E)
Торгова марка Omron (Япония)
Країна реєстрації бренду Япония
Особенности Мощный компрессор с принудит. системой охлаждения
Комплектация Загубник,насадка для носа,взрослая маска,5 фильтр.
Средний размер частиц ММАД 2,6 мкм
Скорость распыления, мл/мин 0,35
Объем емкости для медикаментов, мл 2-12 мл
Респирабельная фракция 75%
Корпорація OMRON (Японія) протягом більш ніж 80 років є світовим лідером у виробництві робототехніки, електроніки, засобів автоматизації, що використовуються в космічній промисловості, а також медичної техніки, окреме місце в якій займають компресорні та ультразвукові інгалятори (небулайзери) для небулайзерної терапії. – передового методу лікування та профілактики захворювань дихальних шляхів людини.

Будь-який небулайзер OMRON, від кишенькового до стаціонарного, має тривалий термін експлуатації та відповідає найвищим стандартам якості. Всі небулайзери ONRON сертифіковані Європейськими стандартами для небулайзерів prEN 13544-1 (Dr.John Dennis, Bradford University, UK), згідно з міжнародними стандартами ЄС939342ЄЕС. Небулайзери OMRON зареєстровані у МОЗ України та сертифіковані Укрметртестстандартом.

OMRON NE-C101 ESSENTIAL (NE-C101-E) — нова модель з покращеними технічними характеристиками, призначена для домашнього використання. Головними перевагами небулайзера OMRON NE-C101 ESSENTIAL (NE-C101-E) є висока швидкість розпилення, потужний компресор із примусовою системою охолодження, простота догляду та висока ефективність використання.

Висока продуктивність та точно контрольований ступінь розпилення лікарських засобів роблять новий небулайзер OMRON NE-C101 ESSENTIAL (NE-C101-E) справді незамінним при домашньому використанні.
Рейтинг::
Влад 30.01.2020 00:00
Купил первый раз в этом магазине ингалятор компрессорный OMRON NE-C101 ESSENTIAL и не прогадал. Отличный магазин. Спасибо!
Рейтинг::
Мария 13.06.2020 00:00
В магазине представлен разнообразный ассортимент товара на любой вкус, цвет и кошелёк. Интересный нюанс, что можно торговаться. Радует возможность бесплатной доставки при покупке от 1000 грн. Ребята родом из моего города, у них тут было два офлайн магазина. На часах и медицинских товарах они специализируются, им можно доверять, потому что они профессионалы в этом деле. Купила у них Ингалятор компрессорный OMRON NE-C101 ESSENTIAL. Отличный прибор! Спасибо!

*
*
Нагору