Інгалятор компресорний OMRON C102 Total Nasal Shower (NE-C102-E)

Артикул: #(NE-C102-E)

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
2428.00 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Інгалятор компресорний OMRON C102 Total Nasal Shower (NE-C102-E)
Торгова марка Omron (Японія)
Країна реєстрації бренду Японія
Особливості Мощный компрессор с принудит. системой охлаждения
Ротовой мундштук,взрослая и детская маски
Середній розмір часток ММАД 10 мкм
Об'єм ємності для медикаментів, мл 3-15 мл
Респірабельна фракція 75%
Корпорація OMRON (Японія) протягом більш ніж 80 років є світовим лідером у виробництві робототехніки, електроніки, засобів автоматизації, що використовуються в космічній промисловості, а також медичної техніки, окреме місце в якій займають компресорні та ультразвукові інгалятори (небулайзери) для небулайзерної терапії. – передового методу лікування та профілактики захворювань дихальних шляхів людини.

Будь-який небулайзер OMRON, від кишенькового до стаціонарного, має тривалий термін експлуатації та відповідає найвищим стандартам якості. Всі небулайзери ONRON сертифіковані Європейськими стандартами для небулайзерів prEN 13544-1 (Dr.John Dennis, Bradford University, UK), згідно з міжнародними стандартами ЄС939342ЄЕС. Небулайзери OMRON зареєстровані у МОЗ України та сертифіковані Укрметртестстандартом.

Модель C102 Total (NE-C102-E) – унікальний небулайзер з подвійним призначенням з функціями небулайзера та назального душу.

Завдяки новому OMRON C102 Total Ви можете ефективно лікувати та забезпечувати полегшення різних станів дихання протягом усього року, завдяки подвійному ефекту небулайзера та назального душу:

Небулайзер C102 забезпечує ефективне лікування захворювань нижніх дихальних шляхів, таких як бронхіт, бронхіоліт, астма та ін. Висока продуктивність та точно контрольований ступінь розпилення лікарських засобів роблять новий небулайзер 2-в-1 OMRON C102 Total незамінним при домашньому використанні.

Назальний душ C102 очищає порожнину носа, знімає закупорку носа та допомагає зняти симптоми таких станів, як застуда, алергічний риніт чи синусит. Застосування назального душу допомагає ефективно боротися з нежиттю завдяки великому розміру частинок в аерозольній хмарі, зволожує всю носоглотку та очищує пазухи. Дуже ефективний при гострих та хронічних синуситах та гаймориті.

•Об'єм лікарського препарату - min 3 мл - max 15 мл
•Розмір частинок - 10 мкм (90% частинок)
• Рівень розпилення (продуктивність) – 5 мл/хв.

*
*
Нагору