Апарат для дарсонвалізації DARSONVAL

Артикул: #4820174395001

Відгуки Знайшли дешевше? Слідкувати за ціною
1428.81 грн.

Доступність товару: В наявності

Стан: новий

Купити Купити в один клік Порівняти
Апарат для дарсонвалізації DARSONVAL
Торгова марка BactoSfera (Україна)
DARSONVAL є кращим рішенням для локальної дарсонвалізації у професійній сфері та в домашніх умовах. Використовується у косметології, лікувально-профілактичних закладах, медицині, побутовій фізіотерапії.

Дарсонваль комплектується 3 найнеобхіднішими та найпопулярнішими насадками: електрод «гребінець» для волосся; електрод «грибоподібний» для шкіри; електрод «порожнинний» для порожнин вуха/горла/носа, вагінальних процедур та делікатної точкової обробки шкіри обличчя. Електроди мають бути стерильно чистими та використовуватися тільки сухими. Кип'ятити електроди заборонено, тому що це може призвести до порушення вакууму, розгерметизації та виходу їх з ладу. До та після проведення процедур дарсонвалізації електрод необхідно протерти вологим тампоном та продезінфікувати спиртом, ретельно висушити. Категорично забороняється вмикати апарат без електрода.

КОМПЛЕКТНІСТЬ:

Апарат DARSONVAL - 1 шт.
Змінні насадки:

● електрод «гребінець» - 1 шт.

● електрод «грибоподібний» - 1 шт.

● електрод «порожнинний» - 1 шт.

Гарантійний талон – 1 шт.
Інструкція з експлуатації (паспорт) – 1 шт.
Фірмова пакувальна коробка – 1 шт.
Дарсонвалізація - фізіотерапевтичний метод впливу на шкіру і слизові оболонки людини щадним імпульсним змінним мікрострумом високої частоти. Під впливом імпульсів струму посилюється мікроциркуляція крові, що призводить до кращого насичення тканин киснем, необхідними поживними речовинами, поліпшення обміну речовин.

Як користуватись домашнім Дарсонвалем?

Прилад передбачає як контактний, і безконтактний вплив на певну частину тіла. Обидва терапевтичні напрямки характеризуються вираженою бактерицидною дією. Щоб отримати бажаний ефект, потрібно провести близько 10-12 процедур. При контактному впливі електрод Дарсонваля переміщається безпосередньо по шкірі, утворюється так званий «тихий розряд».

Контактна місцева дарсонвалізація показана для корекції проблем старіючої шкіри, боротьби з целюлітом, поліпшення росту волосся, лікування варикозу та ін.

Методика виправдана при лікуванні невралгії, больового синдрому, гематом, ран та ін. Не варто використовувати апарат при серйозних захворюваннях, попередньо не оцінивши користь та шкоду Дарсонваля у кожному конкретному випадку.

Підготовка до процедури

Безпосередньо перед процедурою встановлюється відповідний електрод, попередньо оброблений спиртом і висушений, після чого прилад можна приводити в робочий стан.
Шкіра і волосся повинні бути чистими і сухими.
На ділянку впливу не можна наносити спирто- та кислотовмісні косметичні засоби, оскільки це може призвести до опіку.
Не можна застосовувати склади, які не сумісні з УФ-випромінюванням.
З тіла потрібно прибрати будь-які прикраси, які містять метал. Під час проведення процедури необхідно обмежити себе від контакту з іншими людьми, щоб унеможливити ураження струмом.
Дарсонваль для волосся Перед дарсонвалізаціі волосистої частини голови волосся необхідно звільнити від усіх металевих предметів і розчесати. Лікування волосся дарсонвалем проводиться спеціальною насадкою у вигляді гребінця, якою здійснюють повільні рухи, починаючи з чола і закінчуючи потилицею. При цьому волосся як би зачісується назад. Потужність впливу поступово підвищується, доки з'явиться відчуття невеликого поколювання. На одну процедуру йде близько 10 хвилин, курс лікування 20-25 сеансів із щоденним повтором. Апарат дарсонваль для росту волосся виправданий при регулярному, курсовому застосуванні із повторенням процедур 3-4 рази на рік. Ефект дуже хороший, волосся росте помітно швидше. Добре після процедури втирати в коріння волосся різні маски та сироватки для стимуляції їхнього зростання.

Дарсонваль для обличчя від зморшок та від прищів

Зморшки Перед процедурою шкіра обличчя очищається від косметики та бруду та висушується, може бути використаний спеціальний тальк для ковзання або крем для посилення ефекту. За допомогою грибоподібної насадки проводяться легкі, без натиску кругові рухи по шкірі – від носа до вух, від чола до лінії росту волосся, від очей до скронь, від верху обличчя до підборіддя, від ключиць до шиї до підборіддя. Не можна впливати на тонку шкіру повік. Інтенсивність струму поступово зростає до відчуття тепла. Тривалість впливу - від 5 до 20 хвилин, щодня або через день, курс складає близько 20 процедур. Дарсонваль для особи від зморшок рекомендується використовувати постійно, 3-4 курси протягом календарного року.

Ліфтинг Шкіра готується так само, але електрод проводиться над шкірою, дотримуючись відстань в 5 мм. Після кількох процедур можливий зворотний ефект – стан шкіри може погіршитись. Однак цього не слід боятися, оскільки відбувається активація резервних можливостей шкіри до регенерації, і вже через 5-7 процедур шкіра обличчя потішить свіжим та підтягнутим виглядом.

Прищі та вугри Лікування прищів та вугрів ТакРсонвалем, особливо множинних, рекомендується проводити тільки в стінах косметологічних кабінетів або медичних закладів. Процедура вимагає точних рухів, що на своїй особі самостійно здійснити важко. Обличчя очищається від бруду та косметики та висушується. Спочатку запальні елементи припікаються гострою насадкою на сильному режимі подачі струму безконтактним способом. Потім за допомогою плоскої насадки контактним способом обробляється все обличчя, уникаючи сильно запалених елементів, що нагноилися. Процедури проводяться щодня або з одноденним інтервалом, по 2-10 хвилин, курс лікування – 10-15 сеансів. За наявності великої кількості запалених елементів значних розмірів застосовується лише точкова дистанційна дарсонвалізація без обробки всієї шкіри, причому коротка до 10-15 секунд на кожен елемент при високій напрузі. Після того, як запалення почнуть підсихати і вирішуватись, можна використовувати контактну обробку грибоподібною насадкою для профілактики рубців та рецидиву акне.

У салонах часто застосовують різні лікувальні склади (сироватки, лосьйони і т.д.), які наносять на шкіру до процедури та дають їм увібратися та висохнути. Слід пам'ятати, що ці рідини не повинні містити кислот, спирту та речовин, які не сумісні з УФ-випромінюванням.

Дарсонваль для обличчя від прищів використовують і для знежирення шкіри. Грибовидний електрод переміщають масажними лініями обличчя (від підборіддя, носа і центру чола до вух) таким чином, щоб один край електрода торкався шкіри, а другий був піднятий на 3-5 мм. При цьому відчувається легке поколювання. Таку обробку необхідно проводити через день по 7-10 хвилин одну процедуру. Курс складає 10-15 сеансів, а після двотижневої перерви починається обробка шкіри безпосередньо від прищів. Показано оброблення шкіри від пропіон-бактерій, що провокують акне: обробка ураженої шкіри грибоподібною насадкою на відстані 3-5 мм. При цьому утворюється озон, що створює несприятливе середовище для життєдіяльності бактерій.

*
*

Товари з цієї категорії

Нагору