OMRON-світовий лідер на ринку автоматизації

OMRON-світовий лідер на ринку автоматизації

Девіз «Працювати в ім'я кращого життя, кращого світу для всіх» - основа бізнесу компанії Omron. Засновник компанії Omron, пан Кадзума Татеісі (Kazuma Tateisi) сформулював концепцію і встановив девіз компанії в 1959 році. В епоху, коли більшість компаній витрачало свої сили і енергію виключно на збільшення обсягу продажів і витягується прибутку і прагнуло до підвищення продуктивності і ефективності, компанія Omron, випереджаючи свого часу, виступала за співіснування з суспільством і соціальну відповідальність корпорацій - елементи відповідальності корпорацій перед суспільством.

OMRON була заснована Кадзума Татеісі в 1933 році, а в 1948-му була реорганізована в акціонерне товариство. В основному OMRON відома своїм медичним обладнанням, таким, як електронні термометри, інгалятори, сфігмоманометри (апарати для вимірювання артеріального тиску). Однак, крім цього OMRON розробила перший в Японії електронний апарат з перевірки квитків і стала одним з перших виробників банкоматів, що зчитують магнітну смугу у банківських карт.

Корпорація OMRON відома також розробкою програмно-апаратного комплексу захисту банкнот від копіювання, див. Кільця ОМРОН. Геймерам Omron відомий вимикачами для клавіатур і мишей вищої якості; іноді навіть вважається, що в основних кнопках хорошою миші повинен стояти саме Omron.

До медичної проблематики компанія Omron звернулася в 1961 році. Для того, щоб максимально ефективно діяти на ринку медичної техніки, Omron виділила даний напрямок бізнесу в окремий підрозділ, який отримав назву Omron Healthcare.

У 1974 році компанія розробила свій перший ЦИФРОВИЙ сфігмоманометри.

28 серпня 2009 року компанія Omron Healthcare Co., Ltd. оголосила про важливе комерційне досягнення в історії продажів приладів для вимірювання артеріального тиску: 100 мільйонів тонометрів Omron продано в усьому світі.

Придбати медичну техніку OMRON в Україні можна в інтернет-магазині https://lisica.ua/

Нагору